Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει τραγουδήσει πανέμορφα κομμάτια και θα συνεχίσει να μας προσφέρει τραγούδια τα οποία μιλούν στην καρδιά!

Ο Γιώργος Σαμπάνης επιφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη στους χιλιάδες φίλους του στο κανάλι του στο youtube .

Τραγούδησε με την κιθάρα του το «Προς το Παρόν», το τραγούδι που έγραψε για την Αμαρυλλίς . « Έχω ανάγκη να σας πω ένα τραγούδι. Ένα τραγούδι που έγραψα στην συμμαθήτριά μου από το γυμνάσιο και στη φίλη μου πολλά χρόνια την Αμαρυλλίς, σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια» είπε και ερμήνευσε το τραγούδι με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ad

Η Αμαρυλλίς συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με το νέο της τραγούδι «Προς Το Παρόν», να μετρά περισσότερα από 1,6 εκατομμύριο YouTube views και να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay!

Το «Προς Το Παρόν», με την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή που ακούει στο όνομα Γιώργος Σαμπάνης  στη μουσική και της Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους, αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, πριν από δύο περίπου μήνες. Η «εκρηκτική» μπαλάντα έγινε αμέσως viral και το music video, σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα, «σκαρφάλωσε» στις τάσεις του YouTube, όπου αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 1,6 εκατομμύριο προβολές.

Παράλληλα, το τραγούδι ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία.