Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε και με το αίσθημα αλληλεγγύης ιδιαίτερα αυξημένο, βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές με μια μοναδική προσφορά που σκοπό έχει να στηρίξει την καθημερινή τους συνήθεια.

Ο Γρηγόρης “πετσοκόβει” την τιμή του καφέ και με την αγορά μίας πίτας ή σάντουιτς ή κρουασάν ή σαλάτας, ο πελάτης αγοράζει τον καφέ, κανονικού μεγέθους, στη μοναδική  τιμή του 1€.

Κάντε, λοιπόν, μία στάση στο Γρηγόρη της γειτονιάς σας και επωφεληθείτε και εσείς από αυτή την προσφορά, η οποία ισχύει από 6 Ιουνίου και μόνο για παραλαβή από κατάστημα.

Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι πίτες, οι σαλάτες, τα κρουασάν, τα ζεστά σάντουιτς και οι μπαγκέτες, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται οι μπουκίτσες και τα μίνι κρουασάν.
Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 48 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!
Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και βρίσκεται στις 10 μεγαλύτερες εταιρίες καφέ στην Ευρώπη.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.