Marvel

Και όμως ο κάθε άνθρωπος που εργάζεται στο σύστημα υγείας θα μπορούσε να είναι ήρωας της Marvel! Το προσωπικό που εργάζεται στο σύστημα υγείας της κάθε χώρας, έχει τον σεβασμό όλων μας καθώς η μάχη κατά του κορονοϊού είναι δύσκολη και όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να εναντιωθούμε με τον τρόπο μας σε αυτή την πανδημία!

Ο Howard Lee είναι ένας 36χρονος καλλιτέχνης ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει με τον δικό του τρόπο το προσωπικό που εργάζεται στο σύστημα υγείας στη χώρα του, και δημιούργησε ένα βιβλιαράκι όπου βλέπουμε γιατρούς και νοσηλευτές να μεταμορφώνονται σε ήρωες της Marvel και είναι πολύ όμορφο.

Ο Spiderman, ο Captain America και άλλοι ήρωες θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι γιατροί και νοσηλευτές οι οποίοι μάχονται κατά του κορονοϊού και μας άρεσε πολύ η ιδέα του καλλιτέχνη!

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tag a frontline superhero 💪💪💪 We can never give enough thanks to the essential workers of 2020. Link in bio for full feature on YT #drawing #flipbook #art #spiderman #superman #frontline #nhs #corona #healthcare #realism #worldofartists #worldofpencils #art_collective #arts_gallery #arts_help

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Howard Lee (@howard__lee) στις