Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Το «MEGA STAR», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 13 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος μας μιλάει για το reunion με τους ONE, το νέο του τραγούδι «Σ’ Ένα Τέταρτο» αλλά και τις εμπειρίες του από την Eurovision. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μας χαρίζει δύο μοναδικά medley unplugged με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και απογειώνει τη διάθεση. Ο Αντώνης προκαλεί τον Κωνσταντίνο σε ένα challenge για γερές…αναρροφήσεις! Ποιος από τους δύο θα καταφέρει να πιει πρώτος με καλαμάκι το αναψυκτικό που βρίσκεται στην παγοκύστη του; Ακόμη, παρακολουθούμε σε αποκλειστική συνέντευξη για το «MEGA STAR» τον διάσημο Dj και παραγωγό Imanbek, τον δημιουργό της επιτυχίας «Roses».

Επίσης, η κάμερα του «MEGA STAR» μπαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον μοναδικό Πάνο Κιάμο και εξασφαλίζει αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις. Στην ενότητα ΧΑΙ 5, παρακολουθούμε 5 αγαπημένες διασκευές ξένων τραγουδιών στα ελληνικά. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube και ποια κομμάτια αναζητούν περισσότερο οι Έλληνες χρήστες στο Shazam. Χορεύουμε με τα τραγούδια που μπήκαν στο Τop 50 και βλέπουμε ποιοι καλλιτέχνες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο στο chart. Τέλος, έρχεται το ελληνικό και international Τop 10, το Dance Chart καθώς και η ενότητα «Σαν Σήμερα…».