Νάρκισσος

Νάρκισσος: Σε συνεργασία με την Άννα Κανάκη, o Γιάννης Μωράκης πέτυχε στο έπακρο το στοίχημα στον πανέμορφο κήπο της Εκάλης, μεταφέροντας μας σε ένα μοναδικό concept που σε παραπέμπει σε ένα περιβάλλον μιας πανέμορφης βίλας.

ad

Σε design concept του Γιώργου Παντελούκα (GJP Design & Construction), ένα project με μεγάλες απαιτήσεις, λειτουργικές και αισθητικές, που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του φέτος.

Η βασική ιδέα του σχεδιασμού είναι να δημιουργηθεί ένας χώρος που να θυμίζει μία εξοχική μονοκατοικία Βορείων προαστίων και να παρέχει ένα φιλικό, κομψό και άνετο περιβάλλον. Στην αυλή της «μονοκατοικίας» υπάρχει ποικιλία ελληνικών φυτών όπως λεμονιές, πορτοκαλιές και άλλα μικρά καλλωπιστικά φυτά.

Την ονειρική ατμόσφαιρα συμπληρώνει ο ιδιαίτερος φωτισμός και η κλασική επίπλωση σε vintage και ρομαντική διάθεση. Στον εσωτερικό χώρο, συναντάμε πέτρινους τοίχους σε συνδυασμό με ιδιαίτερες τεχνοτροπίες και κλασικά στοιχεία διακόσμησης, αυτό που θα περιέγραφε κανείς ως «προσιτή πολυτέλεια».

Όταν η μαγική αυλή συνδυάζεται με εκρηκτικές μοναδικές γεύσεις comfort μεσογειακής κουζίνας τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα μοναδικό! Το φετινό μενού επιμελείται ο έμπειρος Μιχάλης Νουρλόγλου συνεχίζοντας να εκπλήσσει ευχάριστα του λάτρεις της εν λόγω κουζίνας.

Στο κομμάτι του Brunch οι εξαιρετικές επιλογές της Άννας Κανάκη δεν θα αφήσουν κανένα «πρωινό παράπονο»! Την «χημεία» των καλεσμένων έχει αναλάβει o Mάριος Τζουμάκης δένοντας άψογα το crowd του πανέμορφου κήπου!

Ad