Φλόγα

Από τις 9 Απριλίου έχει ενεργοποιηθεί ο νέος ενιαίος 5ψήφιος αριθμός για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Με κάθε κλήση στο 19813, η Φλόγα μπορεί να συνεχίζει τις δράσεις της για κάθε παιδί που νοσεί από καρκίνο σε όλη την Ελλάδα και να στηρίζει τόσο το ίδιο το παιδί όσο και την οικογένεια του που ζουν στα διαμερίσματα της Φλόγας για όσο καιρό διαρκεί η θεραπεία τους.

Καλέστε στο 19813 από σταθερό ή κινητό για να βοηθήσετε να μην σβήσει η Φλόγα.

  • Από σταθερό, με τελική χρέωση 2,60 ευρώ/κλήση.
  • Από κινητό, με χρέωση 2,48 ευρώ/κλήση (πλέον το αναλογούν τέλος κινητής τηλεφωνίας).

Ο αριθμός 19813 είναι διαθέσιμος από όλους τους παρόχους τηλεφωνίας.

Το σύνολο των εσόδων από τις κλήσεις διατίθεται στη Φλόγα και αξιοποιείται με απόλυτη υπευθυνότητα, διαφάνεια και σεβασμό.

Η Φλόγα, από την ίδρυση της το 1982 μέχρι και σήμερα, στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε δωρεές ιδιωτών. Η Φλόγα των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Ενισχύστε και εσείς τη Φλόγα με μια κλήση στο 19813!

Η αριθμοδότηση του 5ψήφιου 19813 στη Φλόγα, πραγματοποιήθηκε από την αρμόδια κρατική αρχή ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), αριθμός απόφασης 35469/19-03-2020.