Bottega Veneta

Αν ψάχνεις το Instagram account του οίκου Bottega Veneta, να ξέρεις, πως δε θα βρεις κάτι καθώς δεν υπάρχει αφού αποφασίστηκε να μην έχει ενεργή παρουσία τα social media!

Σύμφωνα με τον creative director του οίκου, Daniel Lee- οποίος ανέλαβε πριν από 3 χρόνια περίπου- δε θα υπάρχει λογαριασμός στο Instagram (υπάρχει μόνο ένα fan page) καθώς δημιουργήθηκε ένα ψηφιακό περιοδικό μέσω του οποίο μπορεί κάποιος να δει την οπτική που έχει ο οίκος πάνω στα πράγματα αλλά και τις δημιουργίες.

Ο λόγος για τον οποίο θέλει να απέχει ο οίκος Bottega Veneta από το Instagram είναι διότι έχει γίνει ένα τοξικό περιβάλλον και όλοι βλέπουν την ίδια ροή περιεχομένου! Και πρέπει να πούμε πως δεν έχει άδικο!

Το ψηφιακό περιοδικό του οίκου Bottega Veneta θα ονομάζεται «Issue» και θα κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες! Θα βλέπουμε βίντεο, φωτογραφίες μόδας ενώ θα υπάρχουν voiceovers και μουσική!

Oι ενδιαφερομένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε αυτή τη διεύθυνση www.issuedbybottega.com και να βλέπουν όλα όσα έχει ετοιμάσει ο οίκος!