Ο Παράδεισος των κυριών

Η νέα σειρά Ο Παράδεισος των κυριών έρχεται από Δευτέρα με νέα επεισόδια και αυτή τη φορά οι εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές είναι καταιγιστικές.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών την επόμενη εβδομάδα.
Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 20:00 – Επεισόδιο: 61
Ο Ντίνος έχει μια αναπάντεχη συνάντηση που τον εξοργίζει και τον ωθεί στο να κάνει μια αποκάλυψη στον Βύρωνα. Με το ίδιο πρόσωπο θα συναντηθεί και η Γεωργία, αλλά στη δική της περίπτωση η κουβέντα μαζί του θα τη βάλει σε έντονο προβληματισμό.
Ο Μάρκος προδίδεται από τα συναισθήματά του, ενώ η Πιπίτσα προσπαθεί να πάρει απαντήσεις για ένα ζήτημα που την καίει. Ο Ντίνος ανησυχεί για την τύχη της Μιράντας, ενώ η Λιζέτα, η πρώην γυναίκα του, ήρθε αποφασισμένη να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του.
Ο Χριστόφορος έρχεται σε ρήξη με τον Άγη και στη συνέχεια με τη Βικτώρια. Πάνω στον καυγά ανταλλάσσουν λόγια σκληρά που χωρίς να το ξέρουν τα ακούει το λάθος άτομο. Η Βικτώρια υποψιάζεται ότι κρύβεται ο Αποστόλης πίσω από τη ληστεία στον Παράδεισο των κυριών.
Εκείνος πάνω σε έναν καβγά με τον Πάρη παρεκτρέπεται για πρώτη φορά σε βαθμό που ξεπερνάει κάθε όριο. Ο Πάρης ανησυχεί ότι έχασε την Αμαλία οριστικά, αλλά εκείνη του δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει αν θέλει πραγματικά να την κρατήσει κοντά του… Την ίδια ώρα η Μιράντα έρχεται αντιμέτωπη με μια πραγματικότητα που την αιφνιδιάζει και που είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πίστευε πως θα την οδηγούσαν οι επιλογές της…