Ο Παράδεισος των κυριών έρχεται την Πέμπτη με ένα διπλό επεισόδιο και πλέον οι εξελίξεις για ορισμένους θα είναι τόσο δυσάρεστες που θα αλλάξουν τα πάντα.

Τι θα δούμε στο διπλό επειοσόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών την Πέμπτη.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Τα σχέδια του Ντίνου και της Μιράντας ανατρέπονται για ακόμα μια φορά εξαιτίας της Λιζέτας. Μια μεγάλη αποκαλύψει συγκλονίζει τη Ζηνοβία και η Όλγα για πρώτη φορά θα προδώσει τον Αποστόλη, τον οποίο η Ειρήνη τον αναγκάζει να οργανώσει ένα σχέδιο για να προστατευτεί από την ίδια.

Η Λιζέτα έρχεται αντιμέτωπη με τα λάθη της και η Ντέπυ συγκρούεται με τον Χριστόφορος ενώ ο Άγης προχωράει το σχέδιό του. Ο Μάρκος μαθαίνει κάτι που τον διαλύει ψυχολογικά και κάνει μια αποκάλυψη στα παιδιά του. Η Βικτώρια ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση, ο Σωτήρης βρίσκει την πολύτιμη πληροφορία που θα σώσει την καριέρα του και η Αμαλία παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Τι είναι αυτό που θα οδηγήσει στον Ντίνο σε απελπισία και τι θα ανακαλύψει η Φρόσω; Ποια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Ζήση και ποιος θα αιφνιδιάσει τους Μπουραντάδες;

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών

Ο Ντίνος και η Μιράντα αγωνιούν για τις εξελίξεις σχετικά με τη Λιζέτα, την ώρα που ο Γιαμμαλής καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βοηθήσει.

Η σχέση του Άγη και της Σταρ Ελλάς αλλάζει επίπεδο, πράγμα που εξοργίζει τη Βικτώρια και τον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια δελεαστική πρόταση στη Ντέπυ. Μια ανακάλυψη της Φρόσως θα φέρει τα πάνω κάτω στα σχέδια του Αποστόλη, όμως η Όλγα παρά τις ανατροπές, δείχνει να έχει διαμορφώσει ήδη άποψη για τα πράγματα.

Η Αμαλία ανακοινώνει στους Μπουραντάδες ότι θέλει να φτιάξει τη ζωή της με έναν τρόπο που απ’ ό,τι φαίνεται δεν βρίσκει σύμφωνη τη θεία της. Παρόλα αυτά, ο πατέρας της δεν στέκεται εμπόδιο στις αποφάσεις που παίρνει και την υποστηρίζει. Ποιος εισβάλλει απροειδοποίητα στο γραφείο της Βικτώριας και την πανικοβάλλει; Τι σκοπούς έχει ο απρόσκλητος επισκέπτης της οικογένειας Βασιλείου;

Τσέκαρε κι αυτό: