Ο O Rag‘n’Bone Man επιστρέφει!

Μετά από μεγάλη αναμονή, ο Rag‘n’Bone Man παρουσιάζει την εντυπωσιακή συνεργασία του με την Αμερικανίδα superstar P!nk, στο καταπληκτικό νέο τους single «Anywhere Away From Here», το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο album «Life By Misadventure», που θα βγει στις 7 Μαΐου απο την Panik Records και την Sony Music.

Γραμμένο από τον Rag’n’Bone Man, τον συνεργάτη του στο album τον Ben Jackson – Cook, τον Simon Aldred, τον Dan Priddy και τον Mark Crew, το τραγούδι μιλάει για το όταν αισθανόμαστε άβολα ακόμα και στο δικό μας περιβάλλον. Οι στίχοι λένε «when the lights go up/ I don’t think I told you… That I feel out of place… Pull me underground/ Don’t know if you notice/ Sometimes I close my eyes and dream of somewhere else».

ad

Το «Anywhere Away From Here» συνοδεύεται από music video σε σκηνοθεσία του Joe Connor (The Rolling Stones, Coldplay, Sam Smith), που γυρίστηκε στο The Duke Of York’s Theatre στην καρδιά του Δυτικού Λονδίνου, με πλάνα από τη φύση και δείχνει τους δυο καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια από τις πιο δυναμικές εμφανίσεις της καριέρας τους.

Για το τραγούδι ο Rag’n’Bone Man δήλωσε: «αυτό το τραγούδι είναι μια ειλικρινή αντανάκλαση του να θέλεις να εξαφανιστείς από δυσάρεστες καταστάσεις…στιγμές που ζούμε όλοι. Είναι τιμή να έχω την P!nk σε αυτό το track και είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσε να γίνει μέρος αυτού».

«Συνάντησα για πρώτη φορά τον Rag’n’Bone Man στην Ευρώπη το 2017, λίγο μετά αφότου άκουσα την επιτυχία του ‘Human’. Από τότε, ερωτεύτηκα την φωνή του και όταν συναντηθήκαμε από κοντά αμέσως κατάλαβα πόσο καλός άνθρωπος είναι. Από εκεί και μετά ήξερα ότι κάποια μέρα θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Το “Anywhere Away From Here” δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο τραγούδι να βγάλουμε μαζί. Μεγάλη μου τιμή να είναι μέρος αυτής της συνεργασίας», είπε η P!nk.