Drive in

Την Τρίτη ο Σέρλοκ Χολμς έρχεται στο Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας και μπαίνει δυναμικά ο Ιούλιος με συναυλίες, θέατρο, σινεμά.

“Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτός ο τρόπος διασκέδασης που επέβαλαν οι ιδιαίτερες συνθήκες του φετινού καλοκαιριού, αγαπήθηκε πολύ”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος παρευρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις και μοιράζεται με τον κόσμο τη χαρά της διασκέδασης που όλοι έχουμε ανάγκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και, αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Το εγχείρημα στηρίζει η All Bright διαφημιστική, μέσω της οποίας η εταιρεία Lays διανέμει δωρεάν τσιπς με τη νέα γεύση ρίγανη που είναι καλύτερη από ποτέ!

Επίσης, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διανέμει παγωμένες μπύρες Heineken χωρίς αλκοόλ, κάτι που δένει απόλυτα με την ιδέα του drive in. Δηλώστε συμμετοχή για τις επόμενες εκδηλώσεις στο glyfada.gr/drivein για να ζήσετε και εσείς αυτή τη μοναδική εμπειρία, στον πολύ προσεγμένο και φιλόξενο χώρο του Α’ Δημοτικού Σταδίου Γλυφάδας, κάτω από το Γκολφ. Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 9 το βράδυ.