Shawn Mendes

Ο Shawn Mendes μπαίνει στην ίδια κατηγορία ανδρών καλλιτεχνών κάτω των 22 ετών μαζί με τους Elvis Presley & Justin Bieber, ως οι μοναδικοί στην ιστορία του Billboard που έχουν καταφέρει να έχουν 4 άλμπουμ τους στη θέση νούμερο του ‘Billboard Top 200’.

Ο Shawn Mendes και η Camila Cabello ηχογράφησαν μια μαγική και άκρως ρομαντική εκτέλεση του κλασικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού “The Christmas Song” που συμπεριλαμβάνεται στην Deluxe εκδοχή του πρόσφατου άλμπουμ του Shawn Mendes με τίτλο “Wonder”.

Το “The Christmas Song”, το οποίο φέρει τις υπογραφές των Robert Wells και Mel Tormé, ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά από τον Nat King Cole το 1946.

Δείτε το official music video clip για το “The Christmas Song”, εδώ:

 

Βρείτε και ακούστε το “The Christmas Song”, εδώ:

https://shawnmendes.lnk.to/TheChristmasSongGREPR

“Wonder feels like a cinematic experience rather than just another album on a shelf. It’s tangible evidence that Mendes was born to create music” – US Weekly

Ο υποψήφιος με Grammy και πολυπλατινένιος τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός Shawn Mendes, μόλις κυκλοφόρησε το 4ο studio album του με τίτλο “Wonder”.

Στην παραγωγή του album συνέβαλαν οι Shawn Mendes, Kid Harpoon, Nate Mercereau & Scott Harris. Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται συνολικά 14 νέα κομμάτια ανάμεσα τους και τα hit singles “Wonder” & το “Monster” με τον Justin Bieber.

“Wonder” Track List:

Intro

Wonder

Higher

24 Hours

Teach Me How To Love

Call My Friends

Dream

Song For No One

Monster w/Justin Bieber

305

Always Been You