Στέλιος Κερασίδης

Στέλιος Κερασίδης : Μετά το Renaissance Waltz (Το Βαλς της Αναγέννησης) , έρχεται η Alternate Version της σύνθεσης “Veronica” που σημειώνει 250.000 streams στο Spotify & πάνω από 100.000 views στο Youtube!

 

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ο ταλαντούχος πιανίστας και συνθέτης, Στέλιος Κερασίδης, μας παρουσίασε την πρώτη του ολοκληρωμένη σύνθεση. Το κομμάτι με την χαρακτηριστική μελωδία που ο εξάχρονος τότε Στέλιος αφιέρωσε στην μεγαλύτερη του αδερφή Βερόνικα, αγαπήθηκε θερμά από το κοινό και αποτέλεσε τον ιδανικό προπομπό ενός ξεχωριστού μουσικού ταλέντου που στη συνέχεια -παρά το νεαρό της ηλικίας του- εντυπωσίασε την Ελλάδα, αλλά και εκτός συνόρων.

 

Σήμερα, η συνθετική εξέλιξη καθώς και η έντονη καλλιτεχνική ανησυχία του Στέλιου τον ώθησαν να μπεί στο studio & να επαναδιατυπώσει μουσικά και ερμηνευτικά το “Veronica” με μιά ολόφρεσκια alternate version.

 

Σε μια προσπάθεια να συνδράμει έμπρακτα στο project η αδερφή του Στέλιου, η Βερόνικα, σχεδίασε η ίδια το εξώφυλλο αυτής της κυκλοφορίας εκφράζοντας έτσι την ιδιαίτερη και τρυφερή σχέση αγάπης που έχει με τον αδερφό της.

 

Βρείτε και ακούστε το “Veronica (Alternate Version)” ψηφιακά:

https://stelioskerasidis.lnk.to/AlternateVersionGRE