Archolekas

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό τον Μάιο του 2020 με το ντεμπούτο single του «Τι Θα Πει Ο Κόσμος», τον περασμένο Δεκέμβριο εμφανίστηκε μαζί με την Barbara Argyrou στο MadWalk σε ένα ξεχωριστό medley και έκτοτε έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο το fanbase του. Ο λόγος για τον 16χρονο Αρχολέκα, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single για το 2021.

 

Τίτλος του, «Δε Σ’ Αφήνω». Ένα κομμάτι με πολύ αισιόδοξα και καλοκαιρινά vibes στο οποίο συμμετέχει ο δημοφιλής και ξεχωριστός ράπερ Ν.Ο.Ε. στέλνοντας το δικό του θετικό μήνυμα στη σημερινή γενιά: πώς η αγάπη ξεπερνάει το μίσος και τα όνειρα ξεπερνούν τους φόβους.

 

Για τη δημιουργία του single συνεργάστηκαν ο Sin Laurent (παραγωγή), ο Archolekas (μουσική & στίχοι) και ο N.O.E. (στίχοι), ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Το music video, του οποίου τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα μέρη της Αθήνας με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, παρουσιάζει με ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο τα θετικά συναισθήματα που προκύπτουν από τη δύναμη της αγάπης και της φιλίας.

 

Το «Δε Σ’ Αφήνω» αποτελεί περίτρανη απόδειξη του ταλέντου του Αρχολέκα, ο οποίος δε σταματάει να εξελίσσεται και να συναρπάζει με κάθε του κυκλοφορία.

 

Archolekas & N.O.E.

«Δε Σ’ Αφήνω»

 

Μουσική: Archolekas

Στίχοι: Archolekas, N.O.E

Prod by Sin Laurent

 

Δείτε το official video στο YouTube:

 

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://archolekasnoe.lnk.to/DenSAfinwPR