Θοδωρής Αθερίδης

O Θοδωρής Αθερίδης, καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 00:30 στο MEGA. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες εικαστικούς, με διεθνή βραβεία και σπουδαίες διακρίσεις, τον Κωστή Γεωργίου. Ο καταξιωμένος και πολυβραβευμένος εικαστικός συναντιέται με την απροσδόκητη παρέα του, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων η τηλεοπτική «Μις Μαρπλ», Αγγελική Νικολούλη, ο θρυλικός λαϊκός σταρ των 70’ς, Γιάννης Ντουνιάς, οι ερμηνευτές του ρεμπέτικου τραγουδιού Μπάμπης Τσέρτος και Μαρία Σουλτάτου, η παρουσιάστρια και φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα, ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, η Ολυμπιονίκης του στίβου Φανή Χαλκιά και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Μουσική, εξομολογήσεις, αστείες ιστορίες, γλυκές αναμνήσεις και αγαπημένοι καλεσμένοι στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» αυτής της Παρασκευής.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το trailer για το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου με τον Θοδωρή Αθερίδη :

Τσέκαρε και αυτό: Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα