Τόμι Χίλφιγκερ

Ο Τόμι Χίλφιγκερ θα τιμηθεί για την προσήλωσή του στον αγώνα κατά του AIDS στην εναρκτήρια εκδήλωση του amfAR, του Αμερικάνικου Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα στις 5 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της 35ετούς καριέρας του στον χώρο της μόδας, ο κ. Χίλφιγκερ έγινε παγκοσμίως γνωστός ως πρωτοπόρος του κλασικού αμερικανικού cool style. Είναι επίσης γνωστός για το μακροχρόνιο πάθος του για τη φιλανθρωπία, συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης του AIDS, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε θα απονείμει στον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας το βραβείο στο γκαλά που διοργανώνεται στην κατοικία των Έιμι και Τζον Φίλαν με τη συμμετοχή των τραγουδιστών Κριστίνα Αγκιλέρα και Πάρσον Τζέιμς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία έργων τέχνης σύγχρονων καλλιτεχνών, μεταξύ άλλων των Harland Miller, Vaughn Spann, Jim Hodges, Jose Alvarez και Jim Lambie και τα έσοδα θα διατεθούν στο AmfAR, το οποίο δραστηριοποιείται στη Φλόριντα από το 1986 και έχει κάνει δωρεές ύψους έξι εκατομμυρίων δολαρίων.