Οδήγηση

Για πολλούς η οδήγηση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας τους καθώς το αυτοκίνητο είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να μετακινηθούν! Αλλά δεν είναι ΄λίγοι εκείνοι οι οποίοι τη διασκεδάζουν πραγματικά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε η FIAT στη Μεγάλη Βρετανία οι οδηγοί απολαμβάνουν την οδήγηση και χρησιμοποιούν το όχημα τους για να κάνουν όμορφες διαδρομές με τις οποίες χαλαρώνουν.

Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 2.000 οδηγούς και το 78% των ανθρώπων ανέφεραν πως όταν ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο τους απολαμβάνουν περισσότερο τη διαδρομή ενώ το 54% δήλωσε πως μια διαδρομή η οποία τους προσφέρει όμορφες εικόνες είναι πιο άνετη και μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες, .

Το 44% δήλωσε πως μια ανοιχτή διαδρομή του χαλαρώνει όταν οδηγούν ενώ το 41% ανέφερε πως τους αρέσει να οδηγούν σε προορισμούς στους οποίους δεν έχουν ξαναταξιδέψει.

Δυο στους δέκα οδηγούς προτιμούν να οδηγούν κάμπριο αυτοκίνητα και το 30% δήλωσε πως θα ήθελε να έχει ένα κάμπριο όχημα και πως ζηλεύει όταν τα βλέπει στο δρόμο.

Το 55% δήλωσε στην έρευνα πως και οι επιβάτες απολαμβάνουν τη διαδρομή και πως οι οδηγοί πολλές φορές τους ζηλεύουν γιατί έχουν την ευκαρία να δουν περισσότερα.

 

Τσέκαρε και αυτά: