Οδήγηση στη βροχή

Οδήγηση στη βροχή : Όλοι παίρνουμε τα οχήματα μας για να μετακινηθούμε εντός του οδικού δικτύου και συνήθως οι δρόμοι είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά υπάρχουν και οι μέρες όπου ο καιρός μας κάνει “νάζια” και δημιουργείται ένα κλίμα το οποίο είναι ανησυχητικό και θέλει προσοχή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο καιρός είναι απρόβλεπτος τον χειμώνα και ένα από τα φαινόμενα που κάνει πολύ έντονα την εμφάνιση του είναι οι βροχές, οι οποίες άπαξ και ξεκινήσουν δε σταματούν και δημιουργούνται προβλήματα σε πολλές περιοχές ενώ σε κάποιες πλημμυρίζουν τα πάντα.

 

Για αυτό το λόγο, πρέπει να έχεις το νου σου και να κάνεις την οδήγηση στη βροχή, πιο ασφαλή και χωρίς να σου δημιουργηθούν προβλήματα.

#1.Τσέκαρε τα λάστιχα σου 

Αν τα λάστιχα σου δεν είναι καλά φουσκωμένα ή αν έχουν υποστεί πολλές φθορές τότε θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. Είναι σημαντικό να ελέγχεις την πίεση των ελαστικών σου για να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα όταν βρέξει.

#2.Τσέκαρε το κλιματιστικό σου

Το κλιματιστικό σου είναι αυτό που θα επιστρατεύσεις όταν θα αρχίσουν να θολώνουν τα τζάμια σου και πρέπει να λειτουργεί σωστά!

BTW! Όταν βρέχει και είσαι στο αυτοκίνητο σου, προσπάθησε να κόβεις ταχύτητα διότι υπάρχουν πεζοί οι ποιοι περπατούν στη βροχή και δεν είναι σωστό να τους κάνεις… λούτσα!

Τσέκαρε και αυτά:

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας

Χριστούγεννα 2022 : Ο Λευκός Οίκος φόρεσε τα γιορτινά του