Οδήγηση

Η οδήγηση τη νύχτα δεν είναι και πολύ εύκολη καθώς τα δυνατά φώτα μπορούν να μας “τυφλώσουν” και να μας κάνουν να νιώσουμε πολύ άβολα! Και αυτό δεν είναι κάτι που το θέλουμε αγάπες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όταν αποφασίζουμε να πιάσουμε τιμόνι στα χέρια μας το βράδυ θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί οι περισσότεροι οδηγοί θεωρούν πως επειδή δεν είναι αυξημένη η κίνηση πως δε συμβαίνουν και ατυχήματα! Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς σύμφωνα με έρευνες τα περισσότερα ατυχήματα σημειώνονται το βράδυ καθώς οι οδηγοί δεν είναι τόσο προσεκτικοί και θεωρούν πως οι ικανότητες τους είναι πολύ καλές!

Ποια είναι τα tips που πρέπει να δώσεις βάση για την οδήγηση τη νύχτα 

#1.Να κάνεις τακτικούς ελέγχους στα μάτια σου γιατί θέλει προσοχή! Η νύχτα είναι μια δύσκολη συνθήκη και πρέπει να βλέπουμε καλά!

#2.Να χρησιμοποιείς τα φώτα σου σωστά! Όταν σε πλησιάζει άλλο όχημα πρέπει να χαμηλώνεις την ένταση γιατί αλλιώς μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αν και οι δυο έχουν δυνατά φώτα!

#3.Μην οδηγήσεις στη νύχτα αν είσαι κουρασμένος/η! Πρέπει να είμαστε ξεκούραστοι όταν μπαίνουμε πίσω από το τιμόνι, ειδικά τη νύχτα!

Tσέκαρε και αυτά: