Επιστρέφει με νέο επεισόδιο το Cookbeef!

Αυτό το Σάββατο 24 Απριλίου στις 18:30 στο “Cook Beef“ ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, συνεχίζουν τις μαγειρικές κόντρες και δίνουν μοναδικές ιδέες!

Περίσσεψε φαγητό από χθες και δεν θες να το πετάξεις, αλλά δεν θες και να φας πάλι το ίδιο; Το Cook Beef έχει τη λύση για εσένα! Οι chefs σου δείχνουν πώς να γίνεις δημιουργικός με το φαγητό της προηγούμενης μέρας και να φτιάξεις λαχταριστά πιάτα. Το απόλυτο make over!

ad

Το μόνο που δεν μένει ποτέ πάνω από μια μέρα, είναι το γλυκό, γι’ αυτό ο Νίκος με τον Σάββα φτιάχνουν εύκολα, γρήγορα και – φυσικά – νόστιμα donuts! Και ενώ η παρέα απολαμβάνει το γλυκό της, μια ιδέα του Σάββα τους οδηγεί στην εξοχή. Τίποτα όμως δεν πάει όπως το περίμεναν σε αυτή τη βόλτα τους στη φάρμα, εκτός από τη λαχταριστή φριτάτα, που ετοιμάζει ο Νίκος.

Η επιστροφή στο σπίτι βρίσκει τον Σάββα να ψάχνει τρόπο να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα και τον Μάκη να απορεί γιατί δεν τον πήραν μαζί τους στη φάρμα να κυνηγήσει τις «κακιές» χήνες, που φοβίζουν τον πατερούλη του. Ο Μάνος μας δείχνει πως μια λαχανίδα μπορεί να αποκτήσει τρομερό ενδιαφέρον για να την εντάξουμε στη διατροφή μας, μαγειρεύοντας ζεστή σαλάτα με λαχανίδα και αυγοτάραχο. Βλέποντας τα tips, που παρουσιάζουν οι chefs, μια σκέψη σου έρχεται στο μυαλό “εγώ γιατί παιδεύομαι και δεν το είχα σκεφτεί αυτό τόσο καιρό;”.

Η ώρα, που όλοι περιμένουμε, η ώρα του beef, της νέας μαγειρικής κόντρας, ξεκινάει με την ατμόσφαιρα να είναι πολύ ηλεκτρισμένη! Ο Σταύρος και ο Σάββας, νικητής για δεύτερη φορά στο “Cook Beef” στη μαγειρική του κόντρα με τον Χρήστο, καλούνται να αντιγράψουν ένα πιάτο του Νίκου, αλλά τίποτα δεν θα είναι τόσο εύκολο, αφού θα τιμωρούνται σε κάθε λάθος, που κάνουν. Ποιος θα αντέξει μέχρι τέλους και θα κάνει την καλύτερη αντιγραφή πιάτου;