Melisses

Οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται να μας χαρίσουν για ακόμα μία φορά μοναδικές μουσικές στιγμές μέσα από το νέο τους album «Duets», που θα περιλαμβάνει 24 τραγούδια, από ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου, στα οποία το no1 συγκρότημα συμπράττει με 11 καλλιτέχνες.

Στο album, που είναι ήδη διαθέσιμο για pre-save στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και θα κυκλοφορήσει από την Panik Records αυτή την Παρασκευή 16 Απριλίου, συμπράττουν με τις MEΛΙSSES σε μεγάλες επιτυχίες οι: Toquel, Θέμης Αδαμαντίδης, Θανάσης Βασιλόπουλος, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτης Γονίδης, Κομπανία Βέρδη, Μαντώ, Δημήτρης Μπάσης, Aναστάσιος Ράμμος, Μπάμπης Στόκας και Τάμτα.

«Όπως οι  μέλισσες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι για να φτιάξουνε το μέλι, έτσι και εμείς «πετάμε» από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο, από τραγούδι σε τραγούδι, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Πλησιάζουμε το κάθε τραγούδι με σεβασμό και με απεριόριστη αγάπη. H μουσική, εκτός όλων αυτών που γνωρίζουμε,k είναι και συνεργασίες. Είναι οι παρέες. Μία ομαδική δουλειά που όλοι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο νέος μας δίσκος που κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου με τίτλο «MEΛΙSSES – DUETS» έχει ακριβώς αυτό το νόημα. Περιλαμβάνει 24 τραγούδια – συνεργασίες με 11 φίλους καλλιτέχνες. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας έκαναν την τιμή να είναι στο δίσκο αυτό, καθώς και όλους τους δημιουργούς που μας εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους. Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας εταιρεία Panik Records που είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα. Kαι τέλος ευχαριστούμε το Mega που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε με τους εξαίρετους αυτούς συναδέλφους».

Αυτό είναι το tracklist:

1. Μιλώ για σένα (Θανάσης Βασιλόπουλος)
2. Σαΐτες (Toquel)
3. Αν Με Δεις Να Κλαίω (Αναστάσιος Ράμμος)
4. Όλα Σ’ Αγαπάνε (Σταμάτης Γονίδης)
5. Το Κύμα (Μπάμπης Στόκας)
6. Κι Όλα Τελειώσαν (Τάμτα)
7. Εμείς (Μαντώ)
8. Η Πατρίδα Μου (Καίτη Γαρμπή)
9. Γιασεμί (Θέμης Αδαμαντίδης)
10. Σπασμένο Καράβι (Δημήτρης Μπάσης)
11. Δεν Έχω Ιδέα (Αναστάσιος Ράμμος)
12. Χθες Το Βράδυ Στ’ Όνειρό Μου (Σταμάτης Γονίδης)
13. Είσαι Τ’ Άλλο Μου Μισό (Τάμτα)
14. Ένα Λεπτό (Δημήτρης Μπάσης)
15. Στην Καρδιά (Θέμης Αδαμαντίδης)
16. Δεν Τελειώνει Έτσι Η Αγάπη (Τάμτα)
17. Αυτό Το Καλοκαίρι (Μαντώ)
18. Γιατί (Θανάσης Βασιλόπουλος)
19. Πούλα Με (Αναστάσιος Ράμμος)
20. Καίγομαι Και Σιγολιώνω (Κομπανία Βέρδη)
21. Γιάννη Μου Το Μαντήλι Σου (Κομπανία Βέρδη)
22. Μια Αγάπη Δεν Τελειώνει (Σταμάτης Γονίδης)
23. Στης Δερόπολης Τον Κάμπο (Κομπανία Βέρδη)
24. Μα Που Να Πάω (Θέμης Αδαμαντίδης)