Οι ONIRAMA, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας» προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ήρωες που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο της καραντίνας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία.

ad

Ο «Σούπερ Ήρωας» της Lidl Ελλάς δεν είναι άλλος από τον ήρωα της διπλανής πόρτας, ο εργαζόμενος στα καταστήματα, τις αποθήκες και τα γραφεία, που έδωσε όλη του την ενέργεια, ώστε η εταιρία να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στις δυσκολίες της καθημερινότητας που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, σημειώνει η ανακοίνωση.

Οι ONIRAMA επηρεασμένοι συναισθηματικά από την έντονη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, συνέθεσαν το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας», αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, εμπνευσμένοι από τα δυνατά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπως ο φόβος, οι δυσκολίες αντιμετώπισης μίας πρωτόγνωρης καθημερινότητας, η αλληλοϋποστήριξη, η ομαδικότητα, η στέρηση των δικών μας ανθρώπων και τέλος η θετικότητα της επόμενης ημέρας. Όλα μαζί συντέλεσαν στη δημιουργία και στη σύνθεση του «Σούπερ Ήρωα», αυτού του ήρωα που υπάρχει και πάντα θα υπάρχει ανάμεσα μας, δίπλα μας και θα του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στους στίχους του τραγουδιού «Σε ευχαριστούμε εσένα πολύ που ήσουν για εμάς εκεί πιστός στην πρώτη γραμμή, σε ευχαριστούμε από καρδιάς, χωρίς την μπέρτα σούπερ ήρωας!».

Το τραγούδι παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, με περιορισμένο κοινό εργαζομένων που αναδείχθηκε μέσα από σχετικό εσωτερικό διαγωνισμό της εταιρίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Η Lidl Ελλάς αναγνωρίζει την προσπάθεια και αφοσίωση των εργαζομένων της και τους ανταμείβει καθημερινά. Την περίοδο της καραντίνας η εταιρία προχώρησε σε χορήγηση έκτακτης παροχής συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Επιπλέον τους παρείχε πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορονοϊού Covid-19.

Για 4η συνεχή χρονιά η Lidl Ελλάς αναδείχθηκε Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

Ad