Roomies

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Μαρία Σολωμού είναι οι «Roomies» και γίνονται συγκάτοικοι σε ένα cosy σπίτι που έχει γείτονες όλους εμάς, τους τηλεθεατές. Η νέα και πρωτότυπη εκπομπή του MEGA έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και είχε ήδη κερδίσει την αγάπη και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η Ντορέττα, η Kατερίνα και η Μαρία, συναντούν φίλους, μαγειρεύουν, συζητούν, αστειεύονται, όπως ακριβώς κάνουμε όλοι στα δικά μας σπίτια. Κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ, με μια ζεστή κούπα καφέ στα χέρια και σχολιάζουν την επικαιρότητα και όσα μας έκαναν εντύπωση μέσα στην εβδομάδα, με το δικό τους απολαυστικό τρόπο. Σερφάρουν στο ίντερνετ και παίρνουν θέση για τα καλώς αλλά και τα κακώς κείμενα των social media.

Οι «Roomies» αγαπούν την παρέα και δεν το κρύβουν… Το κουδούνι του σπιτιού τους χτυπά συχνά και υποδέχονται αγαπημένους φίλους με τους οποίους συζητούν για όλους και για όλα.

Και σαν κορίτσια που θέλουν να φροντίζουν τον εαυτό τους, παίρνουν θέση μπροστά στον καθρέφτη και μοιράζονται τα δικά τους beauty μυστικά αλλά και ιδέες για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο όμορφη. Ακόμη, η κουζίνα γεμίζει μυρωδιές από νόστιμες και γρήγορες συνταγές που όλοι μπορούμε να ετοιμάσουμε στο σπίτι μας.

Φυσικά από την παρέα δεν λείπουν και τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλί που σχολιάζουν τα πάντα με τον δικό τους χιουμοριστικό και ανατρεπτικό τρόπο.

Η Ντορέττα, η Κατερίνα και η Μαρία είναι πάντα ενεργές στα social media καθώς διαβάζουν τα μηνύματα των τηλεθεατών και τους απαντούν για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Οι τρείς ξεχωριστές γυναίκες έχουν ταιριάξει απόλυτα στην τηλεοπτική τους συγκατοίκηση και τα διαφορετικά στοιχεία του χαρακτήρα τους συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Βεβαία, δεν μπορούμε να κρύψουμε την αδυναμία μας στην Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία με τις απόψεις, το ιδιαίτερο χιούμορ της, την θετική της ενέργεια και την φρέσκια της ματιά έχει γίνει η τηλεοπτική κολλητή μας φίλη.

Από την πρώτη «επίσκεψη» στο σπίτι τους το Σάββατο 24 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα οι «Roomies» έχουν γίνει φίλες μας, συντροφιά μας κάθε Σαββατοκύριακο.

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν με τις αγαπημένες μας «Roomies» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:10