Scorpions

Οι Scorpions κυκλοφορούν το νέο τους single “Peacemaker” από το νέο τους album “Rock Believer” που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου του 2022.

Το “Peacemaker” είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό νέο single. Είναι μια εορταστική παρουσίαση μέσα από την οποία οι SCORPIONS απεικονίζουν το θρυλικό δοκιμασμένο τους DNA, με μιά δόση φρέσκιας αλλά παράλληλα και σκληρής μουσικής νότας. Όλο αυτό βέβαια αποτελεί μια πρόγευση μόνο του νέου τους άλμπουμ που υπόσχεται να λειτουργήσει ως ένα ενωτικό τόξο μεταξύ του χθες και το αύριο.

Μιλάμε για ένα συγκρότημα του οποίου η μουσική καριέρα μέχρι την κυκλοφορία του “Rock Belieber” τον Φλεβάρη του 2022, θα μετρά πενήντα χρόνια από το πρώτο τους άλμπουμ “Lonesome Crow”.

“18 studio albums, αμέτρητα πλατινένια και διπλά-πλατινένια βραβεία σε όλο τον κόσμο, και παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα αρκετό καύσιμο στη δεξαμενή των SCORPIONS για να συνεχίσουν, πιο δυνατά,” δηλώνουν χαρακτηριστικά!

“The first thing that came to my mind was the hook line. Peacemaker peacemaker, Bury the undertaker. I was just playing around with those words. At a time when so many people have died and are still dying of Covid, from devastating wars and other senseless crimes, it makes you feel that the undertaker must be working overtime. In a peaceful world after the pandemic, it will be time for the peacemaker to rule … that’s an image that really appeals to me,” – Klaus Meine.

Το album “Rock Believer“, θα έχει και την δική του παγκόσμια περιοδεία με τον ίδιο τίτλο. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2022, το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί στο Planet Hollywood Resorts & Casino στο Λας Βέγκας, & θα ακολουθήσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία που προγραμματίζεται να ξεκινήσει από μιά σειρά παραστάσεων στη Γερμανία τον Ιούνιο του 2022.

Βρείτε και ακούστε το “Peacemaker” ψηφιακά:

https://scorpions.lnk.to/PeacemakerGREPR