Μπόρις Τζόνσον

To Brexit δεν είναι πλέον μια ιδέα, αλλά γεγονός και ο Μπόρις Τζόνσον δεν έχει διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση, καθώς δεν είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα που αφορούν τη μετακίνηση των καλλιτεχνών μέσα στην Ευρώπη αλλά και των ανθρώπων που κατάγονται από άλλες χώρες αλλά εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι Βρετανοί καλλιτέχνες είναι έξαλλοι με το γεγονός πως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση που αφορά σε εκείνους που ταξιδεύουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό να παραστούν σε συναυλίες καθώς δε γνωρίζουν ποιες θα είναι οι διαδικασίες και το Brexit κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση. Και μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ένας Covid ο οποίος κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Όπως αναφέρουν Βρετανοί εκπρόσωποι της καλλιτεχνικής κοινότητας, το Brexit το οποίο αποφασίστηκε να γίνει ενώ ο Μπόρις Τζόνσον είναι πρωθυπουργός, δυσκολεύει τις μετακινήσεις καθώς θα χρειαστούν περισσότερα έγγραφα για να βρεθούν σε χώρες οι οποίες είναι κράτη-μέλη της ΕΕ και για να μπορέσουν να καλυφθούν οι γραφειοκρατικές ανάγκες θα αναγκαστούν να δαπανούν πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να χάνουν δουλειές.

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα, διότι παραμένουν πολλά πράγματα αδιευκρίνιστα!

Τσέκαρε και αυτό: Οι 10 original σειρές του Netflix με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα