Οικολογικά καλαμάκια

Αν ακόμη δεν έχεις βάλει στη ζωή σου τα οικολογικά καλαμάκια, και αρέσκεσαι στα πλαστικά, πρέπει να αλλάξεις mindset και να επιλέξεις προϊόντα τα οποία κάνουν καλό στον πλανήτη.

Από το 2021 θα καταργηθούν προϊόντα τα οποία είναι φτιαγμένα από πλαστικό, όπως τα καλαμάκια, οι μπατονέτες και άλλα και επιτέλους θα μπορέσουν να κάνουν μια πιο ecο friendly ζωή! Ήξερες εσύ πως υπάρχει ένα καλαμάκι το οποίο δημιουργείται από σιτάρι και είναι ιδανικό για να πίνουμε τον καφέ μας και τα cocktails χωρίς να έχουμε ενοχές;

Το Staramaki είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση στο Κικλίς η οποία δημιουργεί καλαμάκια τα οποία φτιάχνονται από το ίδιο το φυσικό στέλεχος των σιτηρών (όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του) και παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα εργασίας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες! Αν αυτό δεν είναι υπέροχο, τότε τι είναι!

Η επιχείρηση όλους τους εθνικούς κανόνες και τους ευρωπαϊκούς, και διαθέτει τρία προϊόντα προς το παρόν! Καλαμάκια, αναδευτήρια και μια θήκη για να μπορούμε να παίρνουμε μαζί μας το καλαμάκι μας όταν βγαίνουμε βόλτα. Το καλαμάκι δε λιώνει, είναι βιοδιασπώμενο και πρέπει να μπει στη ζωή μας.

Ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή στη ζωή σου και να επιλέξεις νέους και πιο σωστούς τρόπους!