οικονομικά ταξίδια

Υπάρχουν πολλά οικονομικά ταξίδια τα οποία μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο και δε χρειάζεται να δαπανήσεις δυο μισθούς για να μπορέσεις να ανακαλύψεις μια πόλη στο εξωτερικό!

Ένα ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει, να σου δώσει έμπνευση και να σε κάνει να θυμηθείς τις παλιές, καλές εποχές όπου τα πράγματα ήταν καλύτερα!

Και βρήκαμε τρεις προορισμούς οι οποίοι είναι οικονομικοί και αγαπημένοι!

    • Βαρσοβία 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Go2Warsaw (@go2warsaw)

Mια πόλη όνειρο σε περιμένει! Τα εισιτήρια είναι εξαιρετικά οικονομικά και το φαγητό υπέροχο! Είναι μια πόλη με όμορφα κτίρια, πολύ φιλικούς ανθρώπους και θα περάσεις φανταστικά! Μπορείς να τη “γυρίσεις” μέσα σε μια μέρα και να βρεις στέκια για μπυρίτσες και καλό καφέ! Η Πολωνία έχει ένα “διαμάντι” και πρέπει να πας!

    • Κωνσταντινούπολη 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @istanbul (@istanbul)

Αγαπημένη πόλη! Εξαιρετικά οικονομική καθώς η τουρκική λίρα κατακρυλά, υπέροχα ξενοδοχεία και φαγητό που θα σε σοκάρει! Ωραίος κόσμος και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο οι Τούρκοι λατρεύουν τους Έλληνες και διαρκώς κερνούν λουκούμια στα μαγαζιά!

    • Βουκουρέστι 

Το μικρό “Παρίσι” στα Βαλκάνια είναι μια πόλη που και αυτή σε περιμένει! Βόλτες, στέκια και ιδιαίτερα αξιοθέατα είναι κάποια από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις! Τι περιμένεις;

Τσέκαρε και αυτά :

Love Island: Μία αποχώρηση και νέα παίκτρια

12χρονη : Η υποκρισία της κοινωνίας