Ο Οίκος Bulgari φέρνει μια νέα "ιδέα" στη Ρώμη.

Ο οίκος Bulgari ανοίγει νέο ξενοδοχείο στη Ρώμη και εμείς θέλουμε να πάμε σαν τρελοί!

Το νέο ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Ιταλίας θα βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στην κεντρική πλατεία Piazza Augusto Imperatore, στην καρδιά της γειτονιάς Campo Marzio, δίπλα στα εμβληματικά Ισπανικά Σκαλιά και τη μπουτίκ Bulgari στην Via Condotti.

ad

Όταν ανοίξει τις πόρτες του, το Bvlgari Hotel Roma θα καταλάβει ένα υπάρχον κτίριο που βλέπει σε δύο από τα πιο εμβληματικά ρωμαϊκά αξιοθέατα: τον Βωμό της Ειρήνης (Ara Pacis) και το Μαυσωλείο του Αυγούστου, του πρώτου Ρωμαίου Αυτοκράτορα.
Το κτίριο χτίστηκε μεταξύ 1936 και 1938 και είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της αρχιτεκτονικής στην ιστορική πόλη που δίνει έμφαση στην παραδοσιακή χρήση των ρωμαϊκών υλικών και χρωμάτων, όπως ωχρή τραβερτίνη και κόκκινο τούβλο.
Το αρχιτεκτονικό έργο και η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου έχουν ανατεθεί στην ιταλική αρχιτεκτονική εταιρεία Antonio Citterio Patricia Viel που είχε αναλάβει όλα τα άλλα ξενοδοχεία Bulgari σε όλο τον κόσμο.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει πάνω από 100 δωμάτια, τα περισσότερα από αυτά σουίτες, καθώς και το εστιατόριο Il Ristorante, το οποίο επιμελήθηκε ο σεφ με αστέρι Michelin, Niko Romito και το μπαρ Bulgari . Και τα δύο θα βρίσκονται στον τελευταίο όροφο με καταπληκτική θέα στην πόλη. Θα διατίθεται επίσης μια σειρά από εγκαταστάσεις ευεξίας, με spa υψηλής ποιότητας και εσωτερική πισίνα, καθώς και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο που προσφέρει την αποκλειστική μέθοδο προπόνησης Workshop της Bulgari .

Ως μοναδικό χαρακτηριστικό, το Bulgari Hotel Roma θα διαθέτει επίσης μια αίθουσα ανάγνωσης που θα περιέχει μια συλλογή πολύτιμων τόμων αφιερωμένων στην ιστορία των κοσμημάτων, η οποία θα είναι ανοιχτή μόνο για ραντεβού για τους επισκέπτες και το κοινό.