Όλγα Τρέμη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε σε συνέντευξη του, τη σχέση που είχε με την Όλγα Τρέμη όταν ήταν σε νεαρή ηλικία και δυστυχώς, έκανε μια άτυχη τοποθέτηση διότι νόμιζε πως μιλάει off the record αλλά ο δημοσιογράφος τον ηχογραφούσε κανονικά.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ!” και δεν είχε καταλάβει πως ηχογραφείται χωρίς φυσικά να κατηγορήσει τον δημοσιογράφο, παρά μόνο την άγνοια του. Είπε πως ήταν ο “πρώτος άνδρας” της Όλγας Τρέμη και αποκάλυψε πως είχαν δημιουργήσει μια μικρή σχέση που του έχει μείνει βαθιά στο μυαλό.

“Με αυτόν τον καθ’ όλα συμπαθή δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, τον Μιχάλη Ροδόπουλο, που τον ξέρω από παλιά, κάναμε μια κουβέντα στην αρχή. Δεν ήξερα ότι την ηχογραφεί. Αυτά που λέει είναι ακριβή. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας και μέσα από τον διάλογο του είπα την ιστορία.Νιώθω ότι ήταν εκτός συνέντευξης, γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω. Κατ’ αρχάς, το να έχουν σχέση δύο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Έχω μιλήσει με την Όλγα γύρω απ’ αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μια ιδιωτική οδός που αφορά αυτήν και εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο”, είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια της τοποθέτησης του δήλωσε πως δεν πήρε τη συνέντευξη στα χέρια του προτού δημοσιευτεί γιατί δεν τη ζήτησε και πως αν είχε δει αυτά τα λόγια, θα είχε ζητήσει να αφαιρεθούν.

Οι αντιδράσεις

Ένας από τους πρώτους που αντέδρασαν σε όλο αυτό το σούσουρο που έχει γίνει, ήταν ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος μέσω της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” είπε πως με κάποιον τρόπο έπρεπε όλο αυτό να “προστατευτεί” μιας και ο παρουσιαστής είναι άνθρωπος που ανήκει στην εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη όπως και το περιοδικό όπου έδωσε συνέντευξη.

“Δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άλλος άνθρωπος ότι αυτά που είπε δεν ήθελαν να μπουν; Το πήρε πάνω του… Το είδαμε. Το πήρε πάνω του αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Και μας είπε και το όνομα του δημοσιογράφου που δεν το ξέραμε. Μπράβο στον Ανδρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι ήταν”.

Και η Φλορίνα Πετρουτσέλι αντέδρασε σε όσα διάβασε στη συνέντευξη και μέσω της εκπομπής “Mega Καλημέρα” είπε πως ένας κύριος δε θα έπρεπε να αναφέρει τέτοιες λεπτομέρειες και πως είναι πολύ αρνητικό αυτό που έκανε.

Tσέκαρε και αυτά: 

Ad