Lockdown

Η Αττική είναι έτοιμη να υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες ένα τρίτο και σκληρό lockdown, καθώς ο υπουργός Υγείας, κ.Βασίλης Κικίλιας το προανήγγειλε στην εκπομπή «ώρα Ελλάδος» στο κανάλι ΟΡΕΝ.

O υπουργός Υγείας ανέφερε στην εκπομπή πως είναι προβληματισμένος και ανήσυχος καθώς οι αναλύσεις που παίρνει από τις επιτροπές των λοιμωξιολόγων, είναι τέτοιες που δείχνουν ότι έρχεται και στην χώρα μας το τρίτο κύμα και συγκεκριμένα φαίνεται να υπάρχει έξαρση στην Αττική.

Η εικόνα που έχει ο υπουργός για όλα συμβαίνουν, τον οδηγεί να κάνει μια εισήγηση στην επιτροπή το οποίο αφορά σε ένα lockdown το οποίο θα θυμίζει αυτό του Μαρτίου 2020 έτσι ώστε να έχουν θετικά αποτελέσματα! Θα παραθέσει τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έτσι ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση και η επιτροπή να λάβει τη σημαντική απόφαση για την Αττική. Βέβαια, ο υπουργός Υγείας, ανέφερε πως αν και σήμερα δεν είναι καλά τα επιδημιολογικά δεδομένα στον μεγαλύτερο νομό της χώρας, τότε θα γίνει η απαραίτητη εισήγηση έτσι ώστε να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει για τη δημόσια υγεία.

Οπότε, παίδες, ετοιμαστείτε γιατί μάλλον μας έρχεται νωρίτερα από ότι τα περιμέναμε!

Τσέκαρε και το σχετικό βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Lockdown: Στις παραλίες «έτρεξε» ο κόσμος