Στο Open Academy υπάρχουν καταξιωμένοι επιστήμονες!

Η νέα εκπαιδευτική πλατφόρμα Open Academy, ξεκινά τη λειτουργία της και προσφέρει έναν απέραντο κόσμο γνώσης. Καταξιωμένοι εισηγητές από την εκπαίδευση, την ψυχολογία, το επιχειρείν, το coaching, την ιατρική και το ευ ζην δίνουν μαθήματα ζωής μέσα από online courses σε μορφή βίντεο για το πώς μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα στις προσωπικές σχέσεις και την καριέρα σου.

Σκοπός της Open Academy είναι να παρέχει σε όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικού ή γνωστικού επιπέδου, φύλου και ηλικίας, τη δυνατότητα εκπαίδευσης με το ελάχιστο δυνατό κόστος για ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα, η Open Academy επιδιώκει να δημιουργήσει ένα άνοιγμα στη ζωή, στο πνεύμα και στη γνώση ώστε όλοι και όλες να εξελιχθούν με επίκεντρο το προσωπικό τους όραμα.

ad

Επιπλέον, ξεχωρίζει και για τον μη κερδοσκοπικό της χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων της προσφέρονται σε Ιδρύματα, ΜΚΟ και Κοινωφελείς Οργανισμούς.

Τα online courses της Open Academy είναι διάρκειας μίας ώρας, τον ελάχιστο χρόνο που οφείλει ο καθένας μας να αφιερώσει στον εαυτό του και στις απεριόριστες δυνατότητες του. Για όποιο θέμα αντιμετωπίζεις υπάρχει λύση. Για όποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις, υπάρχει κάποιος που τον έχει ήδη βαδίσει και που μπορεί να γίνει ο μέντορας σου, δίνοντας σου λύσεις, ιδέες και έμπνευση.

  • Αλλάζουν οι σχέσεις σου αν αλλάξεις εσύ;
  • Πώς μπορείς να δικτυωθείς μέσω του LinkedIn;
  • Το άγχος και η κατάθλιψη πώς αντιμετωπίζονται;
  • Γιατί οι σχέσεις που κάνεις δεν πετυχαίνουν;
  • Τι κάνεις με τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές;
  • Μπορείς να βάλεις σε τάξη ντουλάπες, ντουλάπια και σπίτι ακολουθώντας τέσσερις βασικούς κανόνες;
  • Υπάρχει διέξοδος από τις διαταραχές πρόσληψης τροφής;
  • Πώς μπορείς να αναπτύξεις άμεσα την επιχείρηση σου;
  • Είναι εύκολο να ξεκινήσεις σήμερα διαλογισμό και να πάρεις μια ανάσα; (ναι, είναι!)

Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα ερωτήματα που έρχεται να απαντήσει η πλατφόρμα.

Ο Μάνος Παυλάκης, CoFounder δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το νέο μας εγχείρημα. Η Open Academy αποτελεί μία διαδικτυακή πλατφόρμα, στην οποία συναντώνται η γνώση, η επικοινωνία και η αυτοβελτίωση. Στην Open Academy περιμένουμε όσους διψούν για μάθηση να λάβουν μέρος σε μία σπουδαία, αλυσιδωτή αντίδραση γνώσης και προσφοράς με κάθε ξεχωριστό μάθημα”.

Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 59€/έτος, όμως για το λανσάρισμα της πλατφόρμας υπάρχει ειδική προσφορά στα 19€/έτος για περιορισμένο χρονικό διάστημα.