Κώστας Μάντζιος

Ο Κώστας  Μάντζιος και τα “Fatsabookakia του” κάθε Παρασκευή  βράδυ στη 01.15, σας ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο µέσα από τη συχνότητα του OPENTV και την μοναδική εκπομπή περπατημένης ευθύνης στην Ελληνική τηλεόραση  το FATSABOOK!

Το Fatsabook είναι  μια άκρως βιωματική και όχι αφηγηματική εκπομπή! Ετοιμαστείτε να τα δείτε όλα … O Κώστας Μάντζιος ταξιδεύει ασταμάτητα, µέρα και νύχτα, µε κάθε καιρό, με κάθε μέσο  και σε κάθε συνθήκη και προορισμό, µε στόχο να φέρει  κοντά µας τα πιο περίεργα μέρη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χρησιμοποιεί  κάθε μεταφορικό µέσο, από αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο ως … και οτο stop εάν χρειαστεί για να φτάσει στον προορισμό του.

Fatsabook

Σε κάθε επεισόδιο και μια ξεχωριστή ιστορία, σε κάθε ταξίδι και κάτι το μοναδικό που θα σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας! Ανατροπές ,συγκινήσεις, χαρές και απρόοπτα είναι μερικά από τα συστατικά που κάνει το Fatsabook ξεχωριστό και μοναδικό.

Σε αυτή την βιωματική εκπομπή συμμετέχουν όλοι όσοι είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες µμεταφέροντας µας τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματα τους όπως ακριβώς τα βιώνουν.

Θα φτάσουν στα πιο απίθανα µέρη, θα επικοινωνήσουν µε τον κόσµο, ακόµη και εάν δεν ξέρουν την γλώσσα, θα δοκιµάσουν γεύσεις, θα συµµετάσχουν σε δρώµενα και θα ζήσουν µοναδικές και ανατρεπτικές καταστάσεις που άλλοτε βγάζουν γέλιο, άλλοτε συγκίνηση και άλλοτε αγωνία. Θα ζήσουν µε πάθος την στιγµή και θα φέρουν τον δικό τους κόσµο στο σπίτι σας. Ετοιµάστε βαλίτσες λοιπόν και …ζήστε το!!!