Ωραίοι κατάδικοι

Ωραίοι κατάδικοι : Η φωτογραφία ενός άνδρας που καταζητείται στο Μάντσεστερ της Αγγλίας έγινε viral καθώς πολλές ήταν οι γυναίκες που τον είδαν και έπαθαν μια “μικρή πλάκα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H φωτογραφία του Ρόμπερτ αναρτήθηκε στο Facebook και όσες κυρίες αλλά και κύριοι τον είδαν, προσφέρθηκαν να τον φυγαδεύσουν και να τον κρύψουν!

Η αστυνομία έγραψε στο ποστ : 

“Έχετε μήπως δει αυτόν τον 36χρονο άνδρα που ονομάζεται Ρόμπερτ Ρίβερ; Οι αρχές τον αναζητούν για να μιλήσουν μαζί του καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε μια έρευνα που αφορά αδίκημα που συνδέεται με ναρκωτικά. Είναι από το Άστον (κάτω από τον Λάιν) και σας παρακαλούμε να μην τον πλησιάσετε”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Star (@dailystar)

Παρά το γεγονός πώς η αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να μην τον πλησιάσουν, εκείνοι έδειξαν πως θα ήθελαν πολύ να τον προσεγγίσουν και να τον “συλλάβουν”οι ίδιοι!

Σύμφωνα με τη dailystar, πολλοί ήταν οι πολίτες που θα ήθελαν να τον δουν να φορά χειροπέδες, αλλά για πιο kinky λόγους και όχι γιατί μπορεί να έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

Για κάποιον λόγο, οι ωραίοι κατάδικοι έχουν ιδιαίτερη απήχηση! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Jeremy Meeks, o οποίος είχε εμπλακεί σε μια υπόθεση που αφορούσε τη συμμορία στην οποία συμμετείχε το 2014.

Όταν η φωτογραφία του δημοσιεύτηκε από τις αρχές στο Facebook, έγινε ο απόλυτος πανικός καθώς ο άνθρωπος είναι model material από την κορυφή ως τα νύχια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

Ωραίοι κατάδικοι – Aφού εξέτασε την ποινή του και αφέθηκε ελεύθερος, δέχτηκε πρόταση από πρακτορείο μοντέλων και ξεκίνησε η καριέρα του!

Τσέκαρε και αυτά :

Αναζητήσεις Google 2022 : Ο Σασμός και η πρωτιά

Βαγγέλης Κακουριώτης : Το νέο του τραγούδι