Οργάνωση ψυγείου

Η οργάνωση ψυγείου μπορεί να μας βοηθήσει πολύ όλους εμάς που έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε διατροφή και με τα σωστά κόλπα θα αρχίσεις να τρως ακόμη πιο υγιεινά και να μη στέκεσαι σαν μικρό αρκουδάκι μπροστά του προσπαθώντας να βρεις τι θέλεις να φας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το ψυγείο είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν θέλουμε να τσιμπολογήσουμε και αμέσως μετά έρχονται τα ντουλάπια τα οποία κρύβουν μικρές αμαρτίες! Αλλά όταν ξεκινάμε διατροφή, τις ξεχνάμε αυτές αλλιώς δε θα έχει αποτέλεσμα.

Όταν οργανώνουμε σωστά το ψυγελιο μας, μπορούμε να κάνουμε ακόμη καλύτερη διατροφή διότι είναι όλα τα τρόφιμα σε σειρά και δεν επηρεάζονται από άλλες εξωτερικές δυνάμεις!

Τα δυο κόλπα που μπορείς να κάνεις για να τρως πιο υγιεινά!

#1.Κόψε όλα σου τα λαχανικά και τα φρούτα και βάλ’τα σε μπολ για να φαίνονται! Αφιέρωσε ένα ράφι μόνο σε αυτά και θα δεις πως αμέσως το μάτι σου θα πέφτει σε αυτά!

#2.Βάλε όλες τις υγιεινές τροφές σε ένα σημείο το οποίο βλέπεις αμέσως μόλις ανοίξεις την πόρτα και το χέρι σου θα πηγαίνει αυτόματα σε αυτές! Οργάνωσε όλα τα ράφια του ψυγείου έτσι ώστε τις λιπαρές τροφές να τις έχεις σε ένα κουτί και να μη φαίνονται πολύ ενώ φρόντισε να έχεις γεμάτα πολλά μπουκάλι με νερό!

Τσέκαρε και αυτά: