Oργασμός

O οργασμός είναι μια πολύ ευχάριστη κατάσταση η οποία εμφανίζεται στο σώμα μας όταν κάνουμε τσαχπινιές με πρόσωπα τα οποία θέλουμε ή όταν είμαστε μόνοι μας! Και δε φανταζόμασταν ποτέ, πώς θα υπήρχε κάποιος άνθρωπος ο οποίος έχει… αλλεργία σε αυτόν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

 

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του ιατρικού περιοδικού ‘Urology Case Reports‘, υπάρχει ένας 27χρονος άνδρας ο οποίος δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη “δουλειά” του όταν βρίσκεται με το πρόσωπο που θέλει και όταν φτάνει η στιγμή της κορύφωσης ανεβάζει πυρετό, νιώθει αδυναμία, έχει καταρροή και βήχει.

Αυτό που συμβαίνει με τον 27χρονο, ονομάζεται Σύνδρομο Μετα-Οργασμικής Ασθένειας ή POIS, και εμφανίζεται πολύ σπάνια σε άνδρες που έχουν αλλαργία στο σπέρμα τους και δεν μπορούν να κάνουν σεξ γιατί η εξουθένωση που υπάρχει μετά από αυτό δεν παλεύεται.

Η αιτία κατά την οποία προκύπτει το εν λόγω σύνδρομο δεν είναι γνωστή ακόμη και οι ερευνητές κάνουν διάφορες μελέτες πάνω σε αυτή αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο τραυματισμός σε κάποιο σημείο της “κάτω χώρας” των ανδρών ή κάποια λοίμωξη!

Λιγότερο από 1.000 άτομα στις ΗΠΑ πάσχουν από το σύνδρομο και ο οργασμός δεν είναι μέσα στα επόμενα σχέδια τους!

Τσέκαρε και αυτά : 

Καλάθι του Άη Βασίλη : Ποια παιχνίδια μπαίνουν

Αναζητήσεις Google 2022 : Τα ερωτήματα των Ελλήνων