Orlando Bloom

Ο Orlando Bloom αποφάσισε να επισκεφτεί την Ουκρανία η οποία σφυροκοπάται από τις Ρωσικές δυνάμεις καθημερινά και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλοί είναι οι celebs του Χόλυγουντ που έχουν επισκεφτεί τον πρόεδρο της Ουκρανίας κατά καιρούς από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος με τη Ρωσία και ο ηθοποιός ήθελε να μιλήσει μαζί τους για τις εξελίξεις.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως όλοι στηρίζουν την Ουκρανία από την ημέρα που ο Βλάντιμιρ Πούτιν ξεκίνησε το πόλεμο, και το Χόλυγουντ έχει δείξει πολλές φορές πως είναι στο πλευρό του Ουκρανού προέδρου.

Από τη στιγμή που εξασφαλίστηκε πως το Κιέβο είναι ασφαλές, ο κόσμος του Χόλυγουντ ξεκίνησε τις επισκέψεις και ο Orlando Bloom, θέλησε να τα πει από κοντά με τον Ζελένσκι γιατί η ανησυχία του είναι μεγάλη και θέλει να ξέρει τι συμβαίνει.

Οι δυο τους μίλησαν για αρκετή ώρα και ο ηθοποιός ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου βλέπει για πρώτη φορά τον Ζελένσκι για πρώτη φορά.

Ο ηθοποιός έγραψε στο Instagram πως τα παιδιά είναι αυτά που πρέπει να προστατευτούν πρώτα από όλα και να σταματήσει αυτή η παράνοια!

Ο πόλεμος συνεχίζεται και ο κόσμος ακόμη υποφέρει από τα ρωσικά χτυπήματα ενώ η ανησυχία της Δύσης είναι πως θα υπάρξουν νέα χτυπήματα!

Τσέκαρε και αυτά: