Όσκαρ 2023

Όσκαρ 2023 : H Lady Gaga κατάφερε να πάρει το χρυσό αγαλματίδιο για το τραγούδι “Shallow” το οποίο όλοι ακούσαμε στην ταινία “A Star is Born” και κατάφερε να βάλει στη λίστα των επιτυχιών της και αυτή την κατάκτηση!

Για μια ακόμη χρονιά η γνωστή τραγουδίστρια είναι υποψήφια στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού για το κομμάτι “Hold My Hand” το οποίο ακούμε στην ταινία “Top Gun: Maverick” αλλά δε θα εμφανιστεί στην σκηνή για να το ερμηνεύσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η “μητέρα των τεράτων” (έτσι την αποκαλούν οι θαυμαστές της) έριξε άκυρο στους ανθρώπους της Ακαδημίας οι οποίοι την προσκάλεσαν να τραγουδήσει, διότι βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας Joker 2 και δεν μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για μια εμφάνιση στα Όσκαρ 2023.

“Προσκαλέσαμε και τους πέντε υποψηφίους. Έχουμε μια σπουδαία σχέση με την Lady Gaga και την ομάδα της. Είναι στα γυρίσματα ταινίας αυτή τη στιγμή. Εδώ, τιμάμε τη βιομηχανία κινηματογράφου και ό,τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ταινία … Θεώρησε ότι δεν μπορεί να προετοιμάσει μια εμφάνιση του διαμετρήματος που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε και έχει η ίδια συνηθίσει. Έτσι, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή”, δήωσε ο Γκλεν Βάις -εκτελεστικός παραγωγός της τελετής και υπεύθυνος τηλεοπτικής μετάδοσης –  και έτσι δε θα τη δούμε!

Τσέκαρε και αυτά: