Όσκαρ 2023

Τα Όσκαρ 2023 είναι προ των πυλών και στις 12 Μαρτίου θα μάθουμε ποια είναι η ταινία που θα πάρει το χρυσό αγαλματίδιο ως “καλύτερη” και ποιοι ηθοποιοί θα καταφέρουν να ενισχύουν το βιογραφικό τους με μια μεγάλη νίκη που σίγουρα θα αυξήσει τα μηδενικά στα συμβόλαια τους.

Στο περσινά βραβεία γίναμε μάρτυρες ενός ακραίου περιστατικού καθώς ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε περήφανα τον Κρις Ροκ διότι έκανε πλάκα στη γυναίκα του ηθοποιού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η ακαδημαϊκών για πρώτη φορά αποφάσισε να δημιουργήσει μια ομάδα διαχείρισης κρίσεων για να μπορέσει να χειριστεί περίεργα περιστατικά τα οποία μπορεί να σημειωθούν στη λαμπερή τελετή.

Σύμφωνα με τον Μπιλ Κρειμερ ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η ομάδα που θα βρεθεί στα Όσκαρ 2023 θα πρέπει να «τρέξει πολλά σενάρια» και να είναι «προετοιμασμένη για ο,τιδήποτε» μπορεί να συμβεί στις 12 Μαρτίου όπου και θα παρουσιάζει ο  Τζίμι Κίμελ.

«Έχουμε μια ολόκληρη ομάδα κρίσης, κάτι που δεν είχαμε ποτέ πριν, και πολλά σχέδια σε εφαρμογή» είπε στο TIME και όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα είναι εμφανής η ομάδα ή αν δε θα τους καταλάβει κανείς!

Tσέκαρε και αυτά: