Όσκαρ 2023

Τα Όσκαρ 2023 έρχονται και οι εμφανίσεις που θα δούμε στο πλέον… μπεζ χαλί θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! πολλές εταιρείες έχουν δώσει προϊόντα τα οποία έχουν ήδη μπει στις “μαγικές σακούλες” που δίνει κάθε χρόνο η ακαδημία στους καλεσμένους και μια είναι η σαμπάνια που θα τοποθετηθεί στα τραπέζια που έχουν ήδη στηθεί στο Doldy Theatre. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στις 12 Μαρτίου πασίγνωστοι ηθοποιοί και celebrities θα “προσγειωθούν” στο Λος Άντζελες και θα παρακολουθήσουν τη μεγάλη τελετή πίνοντας τη ροζέ σαμπάνια που έχει δημιουργήσει ο Μπράντ Πίτ και ονομάζεται “Fleur de Miraval”.

Για δεύτερη χρονιά ο γνωστός ηθοποιός θα δει τα μπουκάλια του να κοσμούν τα τραπέζια και θα είναι το επίσημο ποτό που θα σερβιριστεί στην τελετή αλλά και στα πάρτι που θα κλίνουν μετά την απονομή.

Ο Μπράντ Πιτ ήθελε πάντα να δημιουργήσει το δικό του ποτό και όταν αγόρασε με την Αντζελίνας Τζολί το 2012 το Chatey Miraval στην Προβηγκία είχε βάλει στόχο να μπει παντού. Οι δυο τους όμως, χώρισαν, και βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιες δυσκολίες αλλά δεν το έβαλε κάτω και την κυκλοφόρησε.

Στα Όσκαρ 2023 θα έχουν την ευκαιρία όλοι να απολαύσουν ένα ποτήρι σαμπάνιας και παράλληλα θα δουν και πολλά άλλα δωράκια τα οποία θα τους περιμένουν στις θέσεις τους.

Τσέκαρε και αυτά: