Όσκαρ 2023

Όσκαρ 2023 είναι αυτά που περιμένει όλος ο πλανήτης να παρακολουθήσει καθώς θα ανακοινωθούν οι νικητές που συμμετείχαν ή δημιούργησαν ταινίες και τραγούδια και θα ξέρουμε ποια είναι η ταινία που η Ακαδημία των τεχνών θεωρεί πως είναι η καλύτερη! Αλλά για να λέμε και αλήθειες, πολλά είναι αυτοί που περιμένουν να δουν τις εμφανίσεις που θα γίνουν στο…μπεζ χαλί του Dolby Theatre.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλές είναι οι κυρίες της παγκόσμιας showbiz που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες που έφτιαξαν μεγάλοι οίκοι μόδας. Και κάποιες δεν ξεχνιούνται με τίποτα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση της Ούμα Θέρμαν όταν εμφανίστηκε με λευκό πουκάμισο και μια μαύρη μακριά φούστα του οίκου Bottega Veneta ή την Αντζελίνα Τζολί με ένα μαύρο φόρεμα μέσα από το οποίο ξεπρόβαλλε το πόδι της με πολύ σέξι τρόπο και έγινε viral;

Στα περσινά Όσκαρ είδαμε την Τζέιντ Πίνκετ Σμιθ (πριν το περίφημο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ), να φορά ένα σμαραγδένιο μακριά φόρεμα το οποίο κάλυπτε όλο της το σώμα σχεδόν και ανήκε στον οίκο του Jean Paul Gaultier, να περπατά στο κόκκινο χαλί και όλοι έπαθαν πλάκα τόσο με το φόρεμα όσο και με το ξυρισμένο κεφάλι της.

Η Zendaya είναι μια ηθοποιός η οποία πάντα καταφέρνει να απασχολεί με τις εμφανίσεις της και είναι όλες συγκλονιστικές ενώ η Cate Blanchett (η οποία είναι ξανά υποψήφια το 2023) πάντα φέρνει Λένα σοφιστικέ look!

Το ELLE και τo Ηollywood Life έχουν δημιουργήσει δυο βίντεο με τις εμφανίσεις που έχουν εντυπωσιάσει μέσα στα χρόνια και το 2022 και μπορείς να τα τσεκάρεις για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης όταν δεις τις εμφανίσεις στα Όσκαρ του 2023.

 

Άραγε θα μας εντυπωσιάσουν φέτος στα Όσκαρ 2023;

 

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad