Όσκαρ 2023

Όσκαρ 2023 θα πραγματοποιηθούν στις 12 Μαρτίου του 2023 στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και πλήθος celebrities θα καταφτάσει στο θέατρο φορώντας δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και θα περπατήσουν στο χαλί που έχει ήδη στηθεί… Και δε θα είναι κόκκινο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ξεχνάμε το κόκκινο χαλί καθώς αποφασίστηκε να στηθεί ένα “σαμπανιζέ” χαλί πάνω το οποίο θα περπατήσουν οι μεγάλοι σταρ και ο Τζίμη Κίμελ – ο οποίος είναι για μια ακόμη χρονιά ο παρουσιαστής του – παρουσίασε το νέο χαλί.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης , ο Τζίμι Κίμελ αναφέρθηκε και στο περίφημο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ο κόσμος με ρωτάει αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα φέτος, αν θα υπάρξει κάποιο βίαιο περιστατικό. Ελπίζω πως όχι. Νομίζω ότι η απόφαση του να επιλέξουμε μπεζ χαλί αντί για κόκκινο δείχνει πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα χυθεί αίμα αυτή τη χρονιά”.

Το νέο μπεζ χαλί θα υποδεχτεί τον κόσμο και έχουμε να δούμε πολλά.

Μπορεί τα Όσκαρ 2023 να πραγματοποιηθούν στο 12 Μαρτίου αλλά στην Ελλάδα θα γνωρίζουμε τους μεγάλους νικητές τα ξημερώματα της Δευτέρας, 13 Μαρτίου.

Τσέκαρε και αυτά: