Dave

Ο Dave είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος μέσα από τους ιδιαίτερους στίχους του παρουσιάζει κάποιες καταστάσεις που αφορούν την καθημερινότητα και η φωνή του είναι ικανή να κάνει ηχηρές «δηλώσεις» όπως αυτή που έκανε στο Brit Awards πριν από λίγους μήνες.

Ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει ένα κομμάτι το οποίο φέρει τον τίτλο «Black» και μιλά για τον ρατσισμών τον οποίον βιώνουν οι άνθρωποι των οποίων τον δέρμα του φέρει μια σοκολατένια απόχρωση, και πι στίχοι δεν είναι απλοί και ταπεινοί αλλά λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Ο Dave μιλά στο τραγούδι του για τον ρατσισμό που βιώνουν οι Αφροαμερικανοί αλλά και οι άνθρωποι που κατάγονται από την Αφρική και ζουν σε άλλες χώρες του κόσμου όπως είναι η Αγγλία. Μιλά για τον διαχωρισμό που γίνεται όταν ένας άνθρωπος από την Αφρική προσπαθεί να ζήσει σε σχέση με ένα άνθρωπο ο οποίος έχει λευκό δέρμα και πως οι αντιξοότητες και όλες οι δυσκολίες μπορούν να συμβάλλον σημαντικά στη διαμόρφωση ενός φοβισμένου χαρακτήρα απέναντι στην κοινωνία που δεν προστατεύει.

Η ερμηνεία του είναι επική και άκρως επίκαιρη!

Τσέκαρε τη συγκλονιστική εμφάνιση που είχε κάνει:

Τσέκαρε και αυτό: Η Τάμτα σε νέα διεθνή συνεργασία με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar