μόδα

Η Stella Meligan ή αλλιώς Stylemeligan ,καθώς αυτό είναι το όνομα του instagram της με τους σχεδόν 50 χιλιάδες ακόλουθους, μας έδωσε μια ,εφ όλης της ύλης, συνέντευξη. Η επιτυχημένη fashion blogger και influencer μας μίλησε για την αγάπη της για την μόδα, για τα πράγματα που τις λείπουν λόγω της πανδημίας, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Μοιραζόμαστε, λοιπόν, μια γεύση από όσα μείπε:

«Η αγάπη μου για τη μόδα με ώθησε να ασχοληθώ με το blogging. Όταν κανείς κάτι επειδή σου αρέσει θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι, εκτός από αληθινό, και πολύ ωραίο.»

«Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου , να είσαι σίγουρη για αυτό που προτείνεις γιατί οι ακόλουθοι σου σε εμπιστεύονται και πολλές φορές , ακολουθούν πιστά αυτό που τους προτείνεις.»

«Εγώ σαν χαρακτήρας είμαι πάντα αληθινός και δείχνω αυτό που είμαι. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να είναι κακόκεφος , αυτό ,αμέσω,ς φαίνεται στην εκάστοτε φωτογράφηση.»

« Για μένα η φωτογράφηση είναι ολόκληρη ιεροτελεστία , δεν παίρνω ένα κινητό ή τον φωτογράφο μου -συνεργάτη μου και απλά βγάζουμε φωτογραφίες. Ξεκινάω από την προηγούμενη μέρα να συνδυάζω τα look που έχω να βγάλω, με τη κάθε παραμικρή λεπτομέρεια. Από τα αξεσουάρ ,υποδήματα, ζώνες, τσάντες , μέχρι κοσμήματα και μακιγιάζ. Πολλές φορές ο φωτογράφος μου με κοροϊδεύει για τα πράγματα που κουβαλάω.»

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα πορεία μου στον χώρο αυτό, γιατί έχω συνεργασίες πολύ δυνατές στην Ελλάδα αλλά και συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού όπως η Red Valentino , Elisabetta Franchi , Alberta Ferretti.»

«Λατρεύω τα ταξίδια στο εξωτερικό και ειδικά κατά τη περίοδο της εβδομάδας μόδας γιατί εκεί μαθαίνω πολλά πράγματα γύρω από τη μόδα. Μου έχουν λείψει τα ταξίδια αλλά ελπίζω να βγούμε όλοι γέροι από αυτή τη πρωτόγνωρη περιπέτεια και να ταξιδέψουμε πάλι στους αγαπημένους μας προορισμούς».

«Στο τέλος της ημέρας αυτό που επιθυμώ είναι να κάνω τη δίκη μου σειρά , σε συνεργασία με μια ελληνική εταιρεία, να δώσω την αγάπη μου για τη μόδα με τον δικό μου τρόπο και νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενη, γατί σε όλη αυτή τη πορεία έχω αρωγούς όλους τους δικούς μου ανθρώπους.»

Αυτές ήταν μερικές από τις δηλώσεις που μας έδωσε η Stella Meligan, οι οποίες δίνουν έμπνευση και κίνητρο σε όσες θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στον χώρο της μόδας. Αν θες να αποκτήσεις περισσότερη έμπνευση και ιδέες τσέκαρε τα social media της Stella Meligan, καθώς και το επίσημο site της.

Facebook: Style Meligan
Instagram: stylemeligan
Site: www.stylemeligan.gr