Γυναίκες

Oξυγονοθεραπεία: Η “αέρινη” θεραπεία με την δύναμη του CO2 για κυτταρίτιδα, λευκές ραγάδες, σφριγηλότητα & λεπτές γραμμές. 

Πρόκειται για την συνδυαστική εφαρμογή των δύο αερίων με την πρωτοποριακή τεχνική Gas Contouring (CO2 + O2) που αντιμετωπίζει μια σειρά αισθητικών προβλημάτων, χρησιμοποιώντας ιατρικό διοξείδιο του άνθρακα και καθαρό οξυγόνο υπό πίεση. 

Έτσι αισθητικά προβλήματα όπως οι ραγάδες, η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, οι μαύροι κύκλοι, τα οιδήματα κάτω από τα μάτια, και το διπλοσάγονο αντιμετωπίζονται δραστικά.

Ο συνδυασμός αυτός ενεργοποιεί ζωτικές λειτουργίες του δέρματος όπως είναι η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό δέρμα με νεανική όψη!

Αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ανά εβδομάδα διάρκειας μισής ώρας. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται κατά την κλινική εξέταση από την Δρ Αλμπανοπούλου και ανάλογα με την υπάρχουσα ανάγκη.

Τρόπος εφαρμογής:

Στις πάσχουσες περιοχές με την βοήθεια ανεπαίσθητων βελονών πραγματοποιείται διοχέτευση του θεραπευτικού αερίου του μηχανήματος διαδερμικά αλλά και υποδόρια. Είναι ιδανικό για:

  • σώμα και πρόσωπο για εξάλειψη μαύρων κύκλων,
  • επαναφορά του φυσικού οβάλ του προσώπου,
  • μείωση λίπους στα «ψωμάκια», γλουτούς, μέση, κοιλιά και εντοπισμένη αύξηση λίπους κάτω από το σαγόνι και τον τράχηλο του λαιμού
  • από τις top θεραπείες σμίκρυνσης των λευκών ραγάδων
  • θεαματικά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση σε γλουτούς και μηρούς και σε δύσκολα σημεία όπως το γόνατο!
  • ενδείκνυται και σε περιπτώσεις λιποδυστροφίας για την ομαλοποίηση της συνολικής όψης του δέρματος! Άμεσα από τη 1η με 2η συνεδρία, σε έναν κατά μέσο όρο κύκλο 5-7 θεραπειών, μπορεί να γίνει συνδυασμός με μεσοθεραπεία.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις και δεν απαιτείται τοπική αναισθησία με κρέμα, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας εργασίες. Τυχόν σε σπάνιες περιπτώσεις-εκχυμώσεις (μικρές μελανιές) υποχωρούν πολύ άμεσα.

Αγνή Αλμπανοπούλου

Στο Skin Medical Secrets η ομορφιά δεν είναι μυστικό. Η Δρ Αλμπανοπούλου Δερματολόγος Αφροδισιολόγος και η ομάδα της, ύστερα από την κλινική εξέταση κατόπιν ραντεβού, θα σας υποδείξει τι ακριβώς χρειάζεστε.

Δείτε το Instagram page του ιατρείου εδώ.