Ουκρανία

Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η δράση του Δήμου Ζωγράφου για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης για τον ουκρανικό λαό.

Πλήθος επιχειρήσεων και δεκάδες πολίτες έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα του Δήμου Ζωγράφου προσφέροντας εκατοντάδες φάρμακα και άλλα φαρμακευτικά είδη, τα οποία θα αποσταλούν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη στην Ουκρανία.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας κατά την επίσκεψή του στον χώρο συλλογής των ειδών, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους συνδημότες μας για την ανταπόκριση τους στην κίνηση αλληλεγγύης του Δήμου Ζωγράφου αλλά και Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ, Γιάννη Βρούτση για την άρτια διοργάνωση.

Τη δράση του Δήμου Ζωγράφου τίμησε με την παρουσία της η Βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

Ουκρανία

“Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίνονται στο κάλεσμα μας και προσφέρουν βοήθεια για τους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία. Με τη συγκέντρωση φαρμάκων αλλά και με άλλες ενέργειες προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσουμε τον Ουκρανικό λαό που δέχεται μία αδικαιολόγητη εισβολή από τη Ρωσία. Ευχή και επιθυμία όλων μας να μπει τέλος στον πόλεμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επικρατήσει ειρήνη
στην συγκεκριμένη περιοχή”, δήλωσε ο κ. Θώδας.