Ουκρανία

Η Ουκρανία είναι μια χώρα που δυστυχώς, δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα από τις ρωσικές δυνάμεις τους τελευταίους μήνες και ακόμη ο πόλεμος συνεχίζεται αφού δεν υποχωρεί η “ρωσική αρκούδα” η οποία δεν έχει χορτάσει… αίμα.

Ωστόσο, οι Ουκρανοί έχουν αποδείξει και με το παραπάνω πως δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν τις πόλεις τους και μάχονται καθημερινά απέναντι σε ισχυρές δυνάμεις που έχουν σχέδια εξόντωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spun Titty (@spun_titty)

Τις τελευταίες μέρες έχουνε εμφανιστεί στα social media εικόνες με στρατιώτες από την Ουκρανία να διαδηλώνουν με τους πολίτες και να κρατούν καρπούζια. Ένα φρούτο αρκετά δημοφιλές στη χώρα καθώς είχαν μεγάλη παραγωγή.

Οι Ουκρανοί κάνουν πορείες κατά της ρωσικής εισβολής κρατώντας καρπούζια και επίσης χρησιμοποιούν το emoji με το φρούτο σε πολλές από τις ανακοινώσεις που κάνουν.

Οι ρωσικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να αποσυρθούν από τη Χερσώνα και η χαρά των πολιτών είναι μεγάλη καθώς αχνοφαίνεται η ελπίδα για ανάκτηση και άλλων περιοχών όπου καραδοκούν οι Ρώσοι.

Η Χερσώνα είναι μια περιοχή όπου υπάρχει παραγωγή καρπουζιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι γνωστά για την ποιότητα τους.

Επομένως, δε θεωρείται τυχαίο το γεγονός πώς εμφανίζονται καρπούζια στις πορείες.

Τσέκαρε και αυτά :

Αθήνα : Η πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων με τη Google

Συνταγές : Το τυρένιο σκορδόψωμο που πρέπει να φτιάξεις