Ουκρανία

Ένα συγκλονιστικό βίντεο βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας καθώς διασώστες πυροσβέστες προσπαθούν να σώσουν πολίτες στην Ουκρανία οι οποίοι βρίσκονταν σε πολυκατοικία τη στιγμή που χτύπησε ρωσικός πύραυλος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail φαίνονται οι διασώστες να βγάζουν από τα συντρίμμια μια γυναίκα η οποία είναι τραυματισμένη μετά από το χτύπημα που σημειώθηκε το Σάββατο 14/1 όπου και χάθηκαν 21 άνθρωποι.

Ο πύραυλος χτύπησε πολυκατοικία στην πόλη Ντίπρο και αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών με σκοπό τη διάσωση των πολιτών.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας, Valentyn Reznichenko δήλωσε πώς στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επτά παιδιά με πολλαπλά τραύματα.

Ολόκληρο το συγκρότημα καταστράφηκε με τον πύραυλο και οι πολίτες προσπαθούν να. βρουν τρόπο για να επιβιώσουν από τα πολλαπλά χτυπήματα που εξαπολύει ο Βλάντιμιρ Πούτιν στη χώρα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται κανονικά και οι πολίτες αγωνιούν διαρκώς για την τύχη τους καθώς ο Ρώσος πρόεδρος δε φαίνεται να έχει διάθεση να υποχωρήσει και συνεχίζει να χτυπά πόλεις με σκοπό να κυριαρχήσει στο έδαφος.

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις και όλοι μας ελπίζουμε να τελειώσει αυτή η τραγωδία.

Τσέκαρε και αυτά: