Ozzy Osbourne

Εδώ και 2 χρόνια τα διάφορα δημοσιεύματα που σχετίζονται με την υγεία του Ozzy Osbourne, του θρυλικού frontman της σκηνής της μέταλ, βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο.

Τα δημοσιεύματα αυτά ήρθε να τα επιβεβαιώσει ο ίδιος λίγο πριν από την παγκόσμια πανδημία, καθώς αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Parkinson. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ozzy Osbourne ανέβαλε όλες τις ημερομηνίες όσον αφορά στην πολυπόθητη – από πολλούς – περιοδεία του.

Σύμφωνα, επίσης, με αποκάλυψη του τηλεοπτικού δικτύου A&Ε κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει η βιογραφία του σε ντοκιμαντέρ. Παρόλα αυτά, η πανδημία που ξέσπασε, εμπόδισε την κυκλοφορία του και η νέα ημερομηνία για να βγει στον αέρα το ντοκιμαντέρ “Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne” είναι στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το δίωρο αυτό ντοκιμαντέρ, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και υλικό, ασχολείται με τις πολλές ζωές και την απίστευτη καριέρα του ανθρώπου που έχει προσωποποιήσει την εξέγερση του Rock n Roll εδώ και δεκαετίες.