Padel

Σε μια πολύ μεγάλη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει ο άσος των γηπέδων, Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς, καθώς θέλει να δημιουργήσει ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα κέντρο προπόνησης padel στη Λάρισα και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο σούπερ σταρ από τη Σουηδία έχει δημιουργήσει το δικό του δίκτυο από κλαμπ που αφορούν το συγκεκριμένο άθλημα και αναμένεται να επεδνύσει στη Λάρισα σε μια μεγάλη έκταση για να μπορεί ο κόσμος να γνωρίσει από κοντά τη δική του μεγάλη αγάπη, η οποία του έχει κλέψει την καρδιά και αφήνει το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα.

Θέλει να δημιουργηθούν 18 γήπεδα και η επένδυση θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη Θεσσαλία!

Τι είναι όμως το padel

Το συγκεκριμένο άθλημα έχει ξεκινήσει να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητό τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα σπορ το οποίο θυμίζει το τένις αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές με πρώτη και καλύτερη τη ρακέτα η οποία δεν έχει το κλασικό δίχτυ αλλά είναι “κλειστή”.

Το άθλημα παίζεται σε ζευγάρια σε κλειστού τύπου γήπεδο το οποίο είναι μικρότερο από το γήπεδο του τένις και οι μπάλες που χρησιμοποιούνται είναι μικρότερης πίεσης.

Το γήπεδο έχει τοίχους και οι μπάλες μπορούν να χτυπήσουν σε αυτούς και να συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά.  Το συγκεκριμένο άθλημα εφευρέθηκε στο Μεξικό το 1969 από τον Ενρίκε Κορκουέρα και είναι πολύ δημοφιλές σε χώρες όπως η Ισπανία και η Βραζιλία.

Έχουν δημιουργηθεί δυο πρωταθλήματα στις λατινικές χώρες και πολλές είναι οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτά και σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις!

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ανακάλυψε την αγάπη του για το άθλημα πριν από αρκετά χρόνια και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κλαμπ το οποίο επεκτείνεται σε πολλές πόλεις στον κόσμο έτσι ώστε ο κόσμος να το γνωρίσει και να μάθει να παίζει.

Τσέκαρε και αυτά: