Παγιδευμένοι

Η σειρά του ANT1 “Παγιδευμένοι” επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η χαρά είναι μεγάλη γιατί είχαμε μείνει με απορίες!

Λόγω του Μουντιάλ 2022, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, χρειάστηκε να αλλάξει και αναγκαστικά η σειρά “κόπηκε” για ένα χρονικό διάστημα αλλά θα επιστρέψει τον Ιανουάριο και οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια 

Σύμφωνα με το MyTv, ο Άγγελος βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση ενώ είναι στη φυλακή και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δείχνουν πως αυτός έχει διαπράξει το έγκλημα κατά της Μυρτούς. Είναι αποφασισμένος για εκδίκηση και δε θα μείνει σε αυτό καθώς διοργανώνει την απόδραση του.

Θα πει ψέμματα πως είναι άρρωστος για να βρεθεί στο νοσοκομείο και θα ξεγελάσει τους φύλακες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ελευθερωθεί και η Άννα θα πάθει σοκ μόλις μάθει τι έχει συμβεί και πάει στο νοσοκομείο.

Παγιδευμένοι – Ο ‘Άγγελος ξεφεύγει από την προσοχή τν φυλάκων και σημαίνει συναγερμός για να εντοπιστεί ενώ ο Δημήτρης και η Άννα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, σύμφωνα με το MYTv.

Μια τεράστια επιχείρηση θα στηθεί για να την βρουν και πολλοί είναι αυτοί που μπλέκονται στην υπόθεση!

Τσέκαρε και αυτά :

Εορταστική περίοδος 2022 : Το Google doodle 3/12

Wednesday :5 πραγματα που δεν ήξερες για τη σειρά